Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Üdvözlet!

Válogatott tumblr tartalommal várunk mindenkit!

Címkék

abs (415) alapfogalmak (2) alsógatya (434) baszás (36) boxer (29) buznyákok (2) cikkek (47) csók (5) dadbod (1) farmer (44) fasz (345) faszverés (5) fotósorozat (69) geci (63) gifek (62) hírek (11) just like (4) képek (879) maszturbál (18) metélt (96) meztelen (110) műfasz (1) néznivaló (6) olvasóink (3) orgazmus (28) rajz (2) segg (80) selfie (41) sport (39) srác (708) srácok (173) szavazás (4) szinonima (39) szolgálati közlemény (1) szopás (88) szőrös (27) tech (5) természet (17) uncut (132) videók (39) víz (75) zene (3) Címkefelhő

Skinner Hunter

Rólunk

2014.10.26. 18:08 :: Skinner Hunter

Alapelveink: A blogot azért hoztuk létre, hogy a hazai homoszexuális és biszexuális férfiak gyorsan jött ingeréhségét kielégítsük. Elsősorban könnyedebb szórakoztatás a célunk, másodsorban pedig segítség nyújtás a másságukkal ismerkedő fiataloknak. A bárminemű megkülönböztetést nem szeretjük, ugyanakkor előfordulhat, hogy a jóízlés határait súrolva, néhány tartalommal azt a látszatot keltjük, hogy támogatjuk ezt az attitűdöt. A későbbi félreértéseket elkerülendő, tisztázzuk, hogy nem támogatjuk a megkülönböztetéseket. Mindenki egészséges mérlegelő képességére bízzuk, az esetleges kétértelműségek feloldását!

Fontosnak tartjuk továbbá az egészség megőrzést! Így semmiféleképpen sem bíztatjuk arra olvasóinkat, hogy magatartásukkal kövessék a blogon közzétett élethelyzeteket. Szexuális éhségét mindenki saját belátása szerint elégítse ki, szem előtt tartva testi és lelki egészségét! A védekezést napjainkban alapvetőnek és megkövetelendőnek tartjuk, főleg laza, egyéjszakás kalandok során!

A blog használatából fakadó bárminemű sérelemért kizárólag az olvasó felelős! Tanácsaink megfogadása mindenki esetében szabadon választható, nem kötelezünk és buzdítunk senkit, semmire! Amennyiben egészségügyi problémáid vannak, kérünk konzultálj szakorvossal!

A kommentelés lehetőségét mindenki számára biztosítjuk, de fenntartjuk a jogot, a nem megfelelő tartalmak eltávolítására, esetleges szűrésére. Ez nem azt jelenti, hogy az egyet nem értők hozzászólásait töröljük, sokkal inkább azt, hogy mindenkitől elvárjuk az intelligens megnyilvánulás alapvető formáit.

Képeink forrása az esetek nagy százalékában: Tumblr.com. Fotósorozatok forrása legtöbb esetben: homotography.blogspot.

Jogi információk: A legtöbb tartalom átvett, így nem mi birtokoljuk azok szerzői jogait. Amennyiben magadra ismersz egy képen, vagy a te alkotásodat jelenítettük meg engedélyed nélkül, úgy kérünk, jelezd nekünk a problémát. Rövid egyeztetést követően a kifogásolt tartalmat (jogos követelés esetében) eltávolítjuk.

Fenntartjuk a jogot, hogy saját szerzeményeink felett mi rendelkezzünk! Saját tartalom definíciója: A honlap egyedi megjelenése (grafikai elemek, elrendezés, stb...) mellett saját kreatív ötleteink (képek elrendezése, elnevezése, írások, grafikák, képek, audio-vizuális tartalmak) összessége. Ebből kifolyólag a következő Creative Commons lincensek érvényesek saját tartalmainkra:

30px-Cc-by_new_svg.png Nevezd meg!
30px-Cc-nc_svg.png Ne add el!
30px-Cc-nd_svg.png Ne változtasd!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://skinnerhunter.blog.hu/api/trackback/id/tr765667345
süti beállítások módosítása